Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 2 rametti di rosmarino fresco, lavati e asciugati
- 12 patate novelle piccole, lavate, con la buccia
- 20 g di scalogno
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di carne trita mista
- 20 g di vino bianco
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1476.9 kJ / 353 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Sacharidy
- 46.1 g
- Tuk
- 12.9 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 242.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verdure in crosta di uova e formaggio
40 Min
Sformatini di verdure
50min
Insalata di riso alla birra
1 Std. 40 Min
Salsa di pomodori, pancetta e paprika
45 Min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Žádné hodnocení
Rose di melanzane al tonno
35min
Contorno di funghi cremosi
35min
Patate ripiene su cipolle caramellate
1 Std. 15 Min
Zucchine piccanti
55min
Lasagne del boscaiolo
2 Std. 15 Min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50min
Peperoni ripieni
1h 5min