Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 75 g di burro a pezzi + q.b.
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 100 g di Emmental a pezzi (1 cm)
- 150 g prosciutto cotto o altri salumi misti, a pezzi
- 4 uova
- 150 g di latte intero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1201 kJ / 287 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Timballo al forno con zucchine (senza glutine)
1h 5min
Torta salata champignon e provola
1h 5min
Torta salata tricolore
1 godz. 20 min
Gratin di patate
50 min
Salatini würstel ed Emmental
1h
Coppe di Garibaldi
1h 5min
Quiche Lorraine
45 min
Involtini di prosciutto
35 min
Verdure in crosta di uova e formaggio
40 min
Quiche ai pomodorini
1h
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 godz. 20 min
Pasta al forno bianca (senza glutine)
55 min