Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di acqua
- 650 g di patate a pasta dura, pelate e a rondelle (1 cm)
- 200 g di zucca, la polpa a tocchetti (2 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 2 uova
- 40 g di Grana Padano, grattugiato
- 1000 g di olio di semi di girasole
- 60 g di mortadella a cubetti (1 cm)
- 60 g di Emmental a cubetti (1 cm)
- 150 g di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1954 kJ / 467 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Sacharidy
- 31.5 g
- Tuk
- 33.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di spinaci
35min
Polpette di melanzane, zucchine e carote
30 min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 Min
Spiedini di polpette alle zucchine
1 Std.
Polpette di melanzane
45 Min
Polpette di funghi alla siciliana
50min
Cordon bleu di melanzana
1 Std.
Polpette di ceci e prosciutto con zucca fritta
25 min
Zucchine ripiene
1 Std. 10 Min
Saccottini agli spinaci
1 Std. 30 Min
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8 Std.
Crocchette ai funghi porcini
2 Std. 50 Min