Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
醃漬
- 500 克 白肉魚片 ,只取魚身
- 80 克 嫩薑
- 40 克 魚露
- 5 克 油
- 2 茶匙 薑黃粉
薑黃醬汁
- 200 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 10 克 小辣椒 ,切段(約3公分)
- 20 克 油
- 80 克 新鮮四季豆 ,切段(長約3公分)
- 1000 克 水
- 60 克 越式米線 ,泡軟備用
- 30 克 綜合堅果 ,略為壓碎
- 5 克 大茴香 ,只取葉子 (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1436.8 kJ / 343.7 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Sacharidy
- 26.4 g
- Tuk
- 15.2 g
- Vláknina
- 1.3 g