薑黃烤鮮魚

薑黃烤鮮魚

3.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
4 人份

Suroviny

醃漬
  • 白肉魚片 只取魚身
    500 克
  • 嫩薑
    80 克
  • 魚露
    40 克
  • 5 克
  • 薑黃粉
    2 茶匙
薑黃醬汁
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    200 克
  • 小辣椒 切段(約3公分)
    10 克
  • 20 克
  • 新鮮四季豆 切段(長約3公分)
    80 克
  • 1000 克
  • 越式米線 泡軟備用
    60 克
  • 綜合堅果 略為壓碎
    30 克
  • 大茴香 (volitelně) 只取葉子
    5 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 27.2 g
Kalorie 1436.8 kJ / 343.7 kcal
Tuk 15.2 g
Vláknina 1.3 g
Sacharidy 26.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...