Zařízení & příslušenství
薑黃烤鮮魚
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
4 人份
Suroviny
醃漬
-
白肉魚片 只取魚身500 克
-
嫩薑80 克
-
魚露40 克
-
油5 克
-
薑黃粉2 茶匙
薑黃醬汁
-
洋蔥 切塊(約3公分)200 克
-
小辣椒 切段(約3公分)10 克
-
油20 克
-
新鮮四季豆 切段(長約3公分)80 克
-
水1000 克
-
越式米線 泡軟備用60 克
-
綜合堅果 略為壓碎30 克
-
大茴香 (volitelně) 只取葉子5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
27.2 g
Kalorie
1436.8 kJ /
343.7 kcal
Tuk
15.2 g
Vláknina
1.3 g
Sacharidy
26.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
吃一口薑黃
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan