紅酒風味燉鯖魚

紅酒風味燉鯖魚

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份

Suroviny

  • 鯖魚 切塊(約5公分)
    400 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 切片
    15 克
  • 20 克
  • 洋蔥 切絲
    60 克
  • 150 克
  • 味噌
    1 大匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 紅酒
    150 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 20 g
Kalorie 2458.4 kJ / 588.1 kcal
Tuk 48.6 g
Vláknina 0.7 g
Sacharidy 9.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...