Zařízení & příslušenství
紅酒風味燉鯖魚
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份
Suroviny
-
鯖魚 切塊(約5公分)400 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
薑 切片15 克
-
油20 克
-
洋蔥 切絲60 克
-
水150 克
-
味噌1 大匙
-
醬油1 大匙
-
紅酒150 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
20 g
Kalorie
2458.4 kJ /
588.1 kcal
Tuk
48.6 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
9.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
減醣大作戰
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan