Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
60
g Ziegenkäse, hart, in Stücken
nebo 60 g Parmesan, in Stücken - 15 - 30 g Kren, frisch, in Stücken, je nach Schärfe
- 100 g Schlagobers
- 1 ½ TL Salz, etwas mehr zum Würzen
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 300 g Rote Rüben, roh, geschält, in Stücken
- 40 g Butter, in Stücken
- 150 g Hirse
- 500 g Saiblingsfilets (siehe Variation)
- 500 g Wasser
- 100 g Rotwein
- 1 EL Essig
- 1 EL Honig
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - Pfeffer, frisch gemahlen zum Würzen
- 2 EL Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2252 kJ / 538 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 930 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote Rüben-Gulasch mit Dill-Erdäpfel
1 Std. 30 Min
Lachsforelle auf Fenchel-Orangen-Risotto
40min
Kürbisrisotto
45min
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1 Std.
Quinoa-Lachsforellen-Laibchen
1 Std. 20 Min
Rote-Rüben-Tarte mit Feta
50min
Polentaschnitten mit Gemüse
45min
Wurzelstrudel mit Räucherforelle und Karottensauce
1 Std.
Maroni Laibchen mit Rote-Rüben-Creme
50min
Rotkrautstrudel
1 Std. 10 Min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1 Std.
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1 Std. 30 Min