Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Bio-Limetten
- 1 Bund frischer Schnittlauch (siehe Variation)
- 50 g Erdnüsse, geröstet, gesalzen
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 15 g Butter
- 480 g weiße Bohnen, aus der Dose, abgespült, abgetropft
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- ½ TL Thymian, getrocknet
- ¼ TL Currypulver
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- 100 g Weißwein
- 1 Karfiol (ca. 600-700 g), Strunk in Stücken, Rest in Röschen (ca. 2-3 cm)
- 150 g Schlagobers
- 10 - 15 g Honig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1187 kJ / 284 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45min
Karibisches Karfiol-Curry mit Süßkartoffeln
40min
Melanzani-Zucchini-Auflauf mit Linsen
1h 20 min
Linsensuppe mit Spinat und Zitrone
40min
Risotto mit Wildbrokkoli
40min
Salattacos mit Linsenfülle und Tofudip
4 Std. 50 Min
Pikante Sterzschnitten
55min
Karfiol-Erdäpfel-Curry (Aloo Ghobi)
50min
Gewürzlinsen mit RUPP Enzian
40min
Vegetarisch gefüllte Melanzani mit Safranjoghurt
50min
Bowl mit Zartweizen, Gemüse und Rote-Rüben-Hummus
50min
Kichererbsensuppe mit Blattspinat
35 Min