Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Blättchen Basilikum, frisch
- 1 - 2 Prisen Oregano, getrocknet
- 40 g natives Olivenöl extra
- 700 g Wasser
- 180 g Fisolen, frisch, geputzt, halbiert
- ½ TL Salz
- 150 g Quinoa, weiß, gewaschen
- 100 g Paradeiser, in Stücken (ca. 2 cm)
- 50 g Oliven, schwarz, entkernt, in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1108 kJ / 265 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 713 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45min
Kürbis-Linsen-Gemüse mit Apfel
30min
High Protein Linsen-Bohnen-Suppe
40min
Bohnen-Avocado-Salat
15min
Kürbisgulasch
45min
Gemüsegröstel mit Bohnen
40min
Melanzani-Zucchini-Auflauf mit Linsen
1h 20 min
Bunte Quinoa Bowl mit rotem Karfiolreis
45min
Bohneneintopf mit Gerste
40min
Gefüllte Paprika mit Spinat, Kartoffeln und Minzsauce
55min
Vollkornreissalat mit Kurkumadressing
1 godz. 5 min
Linsenbraten mit cremigem Gemüsesalat
1h