
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Blättchen Basilikum, frisch
- 1 - 2 Prisen Oregano, getrocknet
- 40 g natives Olivenöl extra
- 700 g Wasser
- 180 g Fisolen, frisch geputzt, halbiert
- ½ TL Salz
- 150 g Quinoa, weiß gewaschen
- 100 g Paradeiser in Stücken (ca. 2 cm)
- 50 g Oliven, schwarz, entkernt in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 265 kcal / 1108 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 713 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gedämpfte Rote Rüben mit cremiger Walnusssauce
1hod.
Tofu-Eintopf
30min
Vollkornreissalat mit Kurkumadressing
1hod. 5min
Quinoa Taboulé
40min
Quinoasalat mit Zucchini und Karotte
1hod. 35min
Warmer Gemüsesalat mit pochierten Eiern
1hod.
Kohlsprossen-Maroni-Gemüse
20min
Rollgerstelsuppe (vegetarisch)
45min
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45min
Bohnen-Avocado-Salat
15min
Bunter Hirsesalat
45min
Kürbis-Linsen-Gemüse mit Apfel
30min