Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 200 g de champignons de Paris frais, émincés en lamelles
- 20 g de beurre
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème fraîche légère
- 2 brins d'aneth frais, ciselés
- 4 œufs
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 783 kJ / 188.5 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40min
Œufs mimosas à la sardine
35min
Œufs cocotte épinards, ricotta et pignons
40min
Œufs cocotte aux cèpes
35min
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
1h
Œuf en cocotte de courgette ronde
1h
Œufs cocotte à la florentine
50 Min
Œufs cocotte au saumon, lardons et mascarpone
20min
Œufs pochés aux épinards crémeux
1h 20min
Œufs mollets à la dijonnaise
25min
Œuf cocotte aux champignons et lardons, purée de carotte
1 Std. 15 Min
Œufs au nid à la purée de chou-fleur
50 Min