Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 200 g de champignons de Paris frais, émincés en lamelles
- 20 g de beurre
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème fraîche légère
- 2 brins d'aneth frais, ciselés
- 4 œufs
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 783 kJ / 188.5 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Œufs cocotte à l'estragon, bacon et noisettes
25min
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40min
Œufs cocotte épinards, ricotta et pignons
40min
Œufs cocotte à la florentine
50min
Œufs cocotte au saumon, lardons et mascarpone
20min
Œufs mollets à la dijonnaise
25min
Œuf en cocotte de courgette ronde
1h
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35min
Œufs cocotte aux cèpes
35min
Flan au chèvre, fondue de poireau et sauce au yaourt
50min
Œufs mollets en robe de noix
30min
Œuf, poitrine fumée et poivrons grillés
35min