Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g azeite, mais q.b. p/ untar e cozer
- 4 dentes de alho
- 30 g salsa
- 200 g pimento assado cortado em pedaços
- 100 g tomate seco, em azeite escorrido
- 50 g amêndoa s/ pele
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 600 g posta de bacalhau demolhado
- Pimenta rosa q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1905 kJ / 546 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Esmagada de favas
45 min
Bacalhau no forno com esparregado de brócolos
1 Std. 35 Min
Gnocchi de ricota e espinafres com molho de manteiga
1 Std. 20 Min
Legumes assados no forno com presunto
50 min
Três saladas para dois
45 min
Tarte de bacalhau e rosti de batata
1h 23min
Tarte grega
40 min
Baba ghanoush de abóbora
35 min
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50 min
Pudim vegetariano
1 Std.
Peixe à putanesca
30 min
Bacalhau gratinado com maionese
1 Std. 20 Min