
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g azeite mais q.b. p/ untar e cozer
- 4 dentes de alho
- 30 g salsa
- 200 g pimento assado cortado em pedaços
- 100 g tomate seco, em azeite escorrido
- 50 g amêndoa s/ pele
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 600 g posta de bacalhau demolhado
- Pimenta rosa q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 546 kcal / 1905 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poke vegetariano
50min
Cabeça de xara
48hod.
Arroz de carapau - Kedgeree
1hod.
Embrulhos de acelga com fiambre e arroz
1hod.
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50min
Pizas de batata-doce e legumes assados
Žádné hodnocení
Ceviche de camarão com tomate
4hod.
Bahji de cebola
30min
Alheira com brócolos e ovos de codorniz
40min
Peixe à putanesca
30min
Caprese de beringela no forno com cuscuz
1hod.
Penne com beringela no forno
50min