Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g azeite, mais q.b. p/ untar e cozer
- 4 dentes de alho
- 30 g salsa
- 200 g pimento assado cortado em pedaços
- 100 g tomate seco, em azeite escorrido
- 50 g amêndoa s/ pele
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 600 g posta de bacalhau demolhado
- Pimenta rosa q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1905 kJ / 546 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Almôndegas de lentilhas com massa a vapor
3h 25min
Abóbora-manteiga com bacalhau e camarão
2h
Lasanha caprese
50min
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50min
Ganso de vitela com molho béarnaise e esparregado de nabiças
1 Std.
Azevias no forno com puré de aipo
1 Std.
Canelones de beringela com creme de salmão e espinafres
1 Std. 10 Min
Douradas com crumble de avelã e bulgur de legumes
1 Std.
Bacalhau com espargos e camarão
1 Std.
Peru Wellington com batatas Duchesse
2h 15min
Patê marinheiro
5 Min
Bacalhau com batata e puré de brócolos
1h 35 min