Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tamboril
- 1000 g lombo de tamboril cortado em pedaços
- 1 limão (casca, só a parte amarela e sumo)
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 ramo de alecrim, só as folhas
- 1 malagueta vermelha s/ sementes (volitelně)
- 1 dente de alho
- 10 g manjericão
- 2 pés de manjerona fresca
- 10 pés de salsa
- 40 g talo de aipo cortado em pedaços
- 40 g azeite
- 5 g vinagre balsâmico
- 250 g azeitonas pretas s/ caroço
Puré
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 350 g leite
- 1 c. chá de sal
- 50 g manteiga
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 limão (raspa e sumo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1982.1 kJ / 473.7 kcal
- Protein
- 30.4 g
- Sacharidy
- 38.5 g
- Tuk
- 22.7 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 1155.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalhau com puré de grão e batata doce
35 min
Espetadas de frango com puré de abóbora e batata-doce
1h 30 min
Mexilhões com molho de natas e coentros
40 Min
Filetes de peixe com curgete e cogumelos
50 min
Tamboril à americana
40 Min
Garoupa com sabor mediterrânico
1 Std.
Ceviche de camarão com tomate
4 godz.
Abóbora-manteiga com bacalhau e camarão
2 Std.
Peixe ao sal aromatizado
1h 35 min
Lombinho de porco recheado e puré de aipo e batata
55 Min
Vichyssoise de espargos
40 Min
Ceviche de salmão
5 godz.