Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g batata
- 50 g abóbora
- 50 g feijão-verde
-
30
g carne de vitela ou borrego
nebo 30 g carne de frango, s/ osso e s/ pele ou borrego - 200 g água
- 1 pitada de sal
- Azeite q.b. p/ envolver
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 417.1 kJ / 99.7 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 186.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de pera e banana
5 Min
Boiões da semana
45 Min
Puré de pera
15 Min
Puré de carne e espinafres
30 Min
Puré de peixe e legumes
35 Min
O 1º puré de pescada
30 Min
Puré de maçã, pera e banana
15 Min
Puré de cenoura e batata
30 Min
Puré de legumes e carne
40 Min
2 purés de legumes - puré base e introdução da alface
30 Min
3 purés de carne - introdução do peru, da couve-flor e dos brócolos
45 Min
O 1º puré de carne
30 Min