Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau env. (couvrir le pâtisson)
- 2 - 3 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pâtisson (env. 200 g de chair)
- 100 g de comté, coupé en morceaux
- 70 g de noisettes émondées
- 1 oignon rouge, coupé en deux
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe d'huile neutre
- 200 g de viande de veau hachée
- 200 g de viande de porc hachée
- 1 pincée de feuilles de thym frais
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1967 kJ / 534 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 34 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche à la courge musquée de Provence
1h 10min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1h 40min
Crumble de potiron et jambon
1h 10min
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1h
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2 godz. 25 min
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1h 30min
Courge spaghetti sauce chorizo
1 Std. 20 Min
Patidous farcis
13h
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 Std. 15 Min
Purée butternut-noisettes
50min
Chou frisé à l'italienne
1 Std. 50 Min