Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau env. (couvrir le pâtisson)
- 2 - 3 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pâtisson (env. 200 g de chair)
- 100 g de comté, coupé en morceaux
- 70 g de noisettes émondées
- 1 oignon rouge, coupé en deux
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe d'huile neutre
- 200 g de viande de veau hachée
- 200 g de viande de porc hachée
- 1 pincée de feuilles de thym frais
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1967 kJ / 534 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 34 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Courge spaghetti sauce chorizo
1 godz. 20 min
Soufflés de topinambours
55 Min
Tatin aux navets
1 Std. 10 Min
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2 godz. 25 min
Patidous farcis
13h
Crumble de potiron et jambon
1 Std. 10 Min
Gratin de blettes
1h
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15min
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1h
Purée céleri-pomme
45min