Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 克 水
- 400 克 草蝦仁 ,開背去腸泥
- 20 克 油
- 30 克 嫩薑 ,切片
- 30 克 米酒
- 80 克 新鮮香菇 ,切條
- 250 克 綠花椰菜 ,切小朵
- 100 克 酒釀醬 (酒釀乾燒醬)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 915.7 kJ / 219.1 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 14.8 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 157.1 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 162.6 mg