Zařízení & příslušenství
酒釀蝦球
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
水1000 克
-
草蝦仁 開背去腸泥400 克
-
油20 克
-
嫩薑 切片30 克
-
米酒30 克
-
新鮮香菇 切條80 克
-
綠花椰菜 切小朵250 克
-
酒釀醬 (酒釀乾燒醬)100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
162.6 mg
Protein
25 g
Kalorie
915.7 kJ /
219.1 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
157.1 g
Sacharidy
14.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚私房菜
6 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan