Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 œufs moyens (53-63 g), froids
- de l'eau, jusqu'au marquage 1 litre (l)
- 400 g de crème liquide entière, très froide
- 10 g de poivre fraîchement moulu
- 4 pincées de sel
- 250 g d'épinards frais
- 50 g de beurre, en morceaux
- le jus d'un demi-citron jaune
-
4
tranches de pain aux céréales
nebo 4 tranches de pain aux céréales - coriandre fraîche ciselée, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3398.3 kJ / 812.2 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Sacharidy
- 54.6 g
- Tuk
- 57.5 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 791.9 mg
Alternativní recepty
L’œuf cuisson parfaite et ses asperges de Provence - Sebastien Richard
1 Std. 15 Min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13h 30min
Œufs cocotte aux cèpes
35min
Gravlax de dorade au combava et gingembre
12h 20min
Crème de lentilles au lard
3ωρ. 10 λεπτ.
Vittello tonnato
4 godz. 20 min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2h
Richard Toix - Saint-jacques en croûte d'algue et purée de topinambour au chocolat blanc
1u.
Œufs brouillés aux asperges
35min
Asperges sauce mousseline
1u.
Œufs Bénédicte
45min
Ravioles sauce au foie gras
40min