Velouté de légumes verts au sarrasin

Velouté de légumes verts au sarrasin

4.2 80 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 portions

Suroviny

  • 60 g de farine de sarrasin
  • 4 gousses d'ail
  • 1 gros oignon coupé en morceaux
  • 20 g de beurre demi-sel
  • 1 poireau coupé en rondelles
  • 4 feuilles de blette coupées en morceaux
  • 800 g de bouillon de volaille
  • du sel à ajuster en fonction des goûts
  • du poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 3 c. à soupe de fromage frais type St Môret®
  • 60 g de comté râpé

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 350.3 mg
Protein 6.7 g
Kalorie 600.7 kJ / 143.3 kcal
Tuk 8.2 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 5 g
Sacharidy 10.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...