Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 artichauts poivrade
- jus de citron, pour les artichauts
- 1 oignon blanc, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 1 carotte de petite taille, détaillée en dés
- 100 g de lardons
- 100 g de vin blanc
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'eau ou à hauteur du contenu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1374 kJ / 331 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 16 g
- Sodík
- 51 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1 godz.
Soupe au pistou
40min
Pissaladière
2 godz. 10 min
Artichauts marinés à l'italienne
12 Std.
Caviar d'aubergines
1h 5min
Caponata sicilienne
55 min
La daube niçoise cuisson lente
13h 20 min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55 min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1 godz.
Asperges sauce romesco
45min
Pissaladière classique
2 godz.
Aïoli traditionnel
10 min