Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 artichauts poivrade
- jus de citron, pour les artichauts
- 1 oignon blanc, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 1 carotte de petite taille, détaillée en dés
- 100 g de lardons
- 100 g de vin blanc
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'eau ou à hauteur du contenu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1374 kJ / 331 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 16 g
- Sodík
- 51 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30 min
Polenta de châtaigne
30 min
Artichauts marinés à l'italienne
12h
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Soupe au pistou
40 Min
Sauce rouille
10 Min
Oreillettes
3 godz. 40 min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1 Std.
Fèves fraîches à la catalane
3h
Pompes à l'huile
3h
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55 Min
Aïoli traditionnel
10 Min