Artichaut poivrade en barigoule

Artichaut poivrade en barigoule

2.7 27 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
2 portions

Suroviny

  • 4 artichauts poivrade
  • jus de citron pour les artichauts
  • 1 oignon blanc coupé en quatre
  • 1 gousse d'ail
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 carotte de petite taille, détaillée en dés
  • 100 g de lardon
  • 100 g de vin blanc
  • du sel à ajuster en fonction des goûts
  • du poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g d'eau ou à hauteur du contenu

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 51 mg
Protein 12 g
Kalorie 1374 kJ / 331 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 16 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 18 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...