Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 artichauts poivrade
- jus de citron, pour les artichauts
- 1 oignon blanc, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 1 carotte de petite taille, détaillée en dés
- 100 g de lardons
- 100 g de vin blanc
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'eau ou à hauteur du contenu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1374 kJ / 331 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 16 g
- Sodík
- 51 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Navettes au zeste d'orange
1h 35min
Soupe au pistou
40 λεπτ.
Soupe au pistou
40 λεπτ.
Tian aux anchois, olives et romarin
1h 20 phút
Pissaladière
2h 10 min
Caponata sicilienne
55min
Cabillaud façon aïoli
1h
Artichauts marinés à l'italienne
12 Std.
Artichauts et fèves en bagna cauda
1h
Endives braisées gratinées au parmesan
50 Min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2 Std.
Aïoli traditionnel
10 Min