Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 poivrons orange, coupés en deux, épépinés et membranes blanches retirées
- 1 poivron rouge, coupé en deux, épépiné et membranes blanches retirées
- 1 oignon blanc, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 750 g d'eau
- 20 g de farine de blé
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 356 kJ / 84 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Velouté poivron rouge-citron vert
20 Min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3sa 30 dk
Gaspacho de tomate à la framboise
15 Min
Soupe de courgette et menthe
35 Min
Gaspacho indien
2h
Gaspacho tomates ananas
1 Std. 5 Min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min
Avgolemono (soupe grecque œuf-citron)
35 Min
Crème de courgette et noix de cajou sans cuisson
15 Min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10 Min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 Min
Soupe froide de concombre au basilic
10 Min