Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 poivrons orange, coupés en deux, épépinés et membranes blanches retirées
- 1 poivron rouge, coupé en deux, épépiné et membranes blanches retirées
- 1 oignon blanc, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 750 g d'eau
- 20 g de farine de blé
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 356 kJ / 84 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Velouté de poivron rouge
35min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min
Velouté de champignons
20min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Soupe froide au concombre
1u.
Soupe froide pomme-betterave
30 min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 min
Gaspacho de tomate
20min
Soupe froide de concombre au basilic
10 Min
Velouté de châtaigne et poivron
35min