Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 poivrons orange, coupés en deux, épépinés et membranes blanches retirées
- 1 poivron rouge, coupé en deux, épépiné et membranes blanches retirées
- 1 oignon blanc, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 750 g d'eau
- 20 g de farine de blé
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 356 kJ / 84 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Velouté poivron rouge-citron vert
20 min
Velouté glacé aux petits pois
40 min
Soupe de concombre et brochettes de crevettes
35min
Gaspacho tomates ananas
1h 5min
Gaspacho poivron-framboise
10min
Velouté de concombre glacé
10min
Lassi au concombre
5min
Menu veggie - Gaspacho rouge au basilic
4h 20min
Crème de courgette et noix de cajou sans cuisson
15min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min
Soupe de courgette et menthe
35min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35min