Zařízení & příslušenství
Roggensauerteig
Příprava 20min.
Celkový 96hod. 20min.
550 g
Suroviny
-
Roggenkörner100 g
-
Roggenmehl Type 1150 oder 960150 g
-
Wasser (ca. 35°C)300 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 100 g
Protein
4 g
Kalorie
587 kJ /
158 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
5 g
Sacharidy
29 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Brot backen
70 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Zwirbel-Graubrot
16hod.
Sauerteigpulver
24hod. 10min.
Bauernbrot
16hod. 15min.
Apfel-Weizensauerteig
48hod. 20min.
Buttermilchbrot
18hod.
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16hod. 40min.
Wachauer Laberl
15hod. 20min.
Roggen-Schmalz-Brot
16hod. 10min.
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14hod. 30min.
Kommissbrot
15hod. 30min.
Kosaken-Doppelbrot
14hod. 30min.
Roggenmischbrot ohne Hefe
16hod. 45min.