
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Roggenkörner
- 150 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
- 300 g Wasser (ca. 35°C)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 158 kcal / 587 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16hod. 40min
Gerstenbackmalz
50hod. 50min
Sauerteigpulver
24hod. 10min
Buttermilchbrot
18hod.
Zwirbel-Graubrot
16hod.
Roggen-Schmalz-Brot
16hod. 10min
Wachauer Laberl
15hod. 20min
Kommissbrot
15hod. 30min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16hod. 45min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14hod. 30min
Gewürzbrot
16hod. 30min
Kosaken-Doppelbrot
14hod. 30min