![Roggensauerteig Roggensauerteig](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ae4ae2f8-cb4b-453b-b0ff-e03d0f91dbdd/Derivates/7fd39fe2-afb4-4065-9d6d-bcf75c7f6cfb.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Roggenkörner
- 150 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
- 300 g Wasser (ca. 35°C)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 587 kJ / 158 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gewürzbrot
16 Std. 30 Min
Wachauer Laberl
15hod. 20min
Kosaken-Doppelbrot
14h 30min
Oberländer
14h 30min
Bauernbrot
16h 15min
Buttermilchbrot
18 godz.
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14h 30min
Zwirbel-Graubrot
16h
Roggen-Schmalz-Brot
16 godz. 10 min
Sauerteigpulver
24h 10min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 godz. 45 min
Kommissbrot
15 Std. 30 Min