Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Roggenkörner
- 150 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
- 300 g Wasser (ca. 35°C)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 587 kJ / 158 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfel-Weizensauerteig
48 Std. 20 Min
Buttermilchbrot
18h
Zwirbel-Graubrot
16h
Roggen-Schmalz-Brot
16h 10min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 godz. 30 min
Sauerteigpulver
24 godz. 10 min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16h 45min
Rustikales Brotgewürz
5 Min
Kosaken-Doppelbrot
14 godz. 30 min
Kommissbrot
15h 30min
Wachauer Laberl
15h 20min
Gewürzbrot
16h 30min