Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Haltbarmachen von Sauerteig
- 200 g Sauerteig (siehe Tipp)
- 300 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1081 kJ / 258 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rustikales Brotgewürz
5 min
Kommissbrot
15h 30 min
Zwirbel-Graubrot
16 Std.
Oberländer
14h 30min
Wachauer Laberl
15h 20min
Kosaken-Doppelbrot
14h 30min
Apfel-Weizensauerteig
48h 20min
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Bauernbrot
16小时 15 分钟
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14h 30min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min
Buttermilchbrot
18 Std.