Zařízení & příslušenství
Sauerteigpulver
Příprava 10min.
Celkový 24hod. 10min.
500 g
Suroviny
Haltbarmachen von Sauerteig
-
Sauerteig (siehe Tipp)200 g
-
Roggenmehl Type 1150 oder 960300 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 g
Protein
7 g
Kalorie
1081 kJ /
258 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
6 g
Sacharidy
51 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Brot backen
70 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Zwirbel-Graubrot
16hod.
Gerstenbackmalz
50hod. 50min.
Rustikales Brotgewürz
5min.
Apfel-Weizensauerteig
48hod. 20min.
Roggensauerteig
96hod. 20min.
Buttermilchbrot
18hod.
Wachauer Laberl
15hod. 20min.
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14hod. 30min.
Kommissbrot
15hod. 30min.
Kosaken-Doppelbrot
14hod. 30min.
Roggenmischbrot ohne Hefe
16hod. 45min.
Oberländer
14hod. 30min.