Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Haltbarmachen von Sauerteig
- 200 g Sauerteig (siehe Tipp)
- 300 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1081 kJ / 258 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bauernbrot
16h 15min
Apfel-Weizensauerteig
48h 20min
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14h 30min
Gerstenbackmalz
50 Std. 50 Min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16h 45min
Rustikales Brotgewürz
5 min
Kosaken-Doppelbrot
14h 30min
Kräuter-Brotgewürz
5 min
Kommissbrot
15 Std. 30 Min
Wachauer Laberl
15h 20min