![Sauerteigpulver Sauerteigpulver](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a305bc80-ea35-4530-ab15-7d2e91cdfad3/Derivates/ce6b44ba-24ee-48ae-88c8-02a78a48e535.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Haltbarmachen von Sauerteig
- 200 g Sauerteig (siehe Tipp)
- 300 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1081 kJ / 258 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gewürzbrot
16 Std. 30 Min
Kosaken-Doppelbrot
14 Std. 30 Min
Oberländer
14 Std. 30 Min
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Buttermilchbrot
18 godz.
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 Std. 30 Min
Gerstenbackmalz
50ωρ. 50 λεπτ.
Zwirbel-Graubrot
16óra
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Roggensauerteig
96 godz. 20 min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16h 45min
Kommissbrot
15 Std. 30 Min