Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g d'oignons, coupés en quatre
- 100 g de céleri branche, coupé en morceaux (5 cm)
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de carottes, détaillées en dés (5 mm)
- 250 g de pois cassés, rincés
- 1200 g d'eau
- 1 ½ cube de bouillon de légumes
- 2 c. à café de feuilles de thym frais
- 1 c. à café de sel marin, à ajuster en fonctions des goûts
- ¼ - ½ c. à café de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1342 kJ / 319 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 7.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20min
Minestrone
45 min
Soupe complète aux pois chiches, poireau et chorizo
35 min
Soupe de pâtes
35 min
Soupe corse
13h 15min
Soupe de haricots blancs
20min
Soupe rustique
12h
Soupe façon couscous
40 min
Soupe de lentilles aux blettes et au citron
50 min
Velouté de pois cassés, crème au citron confit
1h 10 min
La soupe aux choux... ça sent le jardin !
1 Std. 5 Min
Potage Saint-Germain
45 min