Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Prisen Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 4 EL Öl
- 2 Staudensellerie-Stangen, in Scheiben (1 cm), Selleriegrün beiseite gelegt
- 250 g Tellerlinsen, getrocknet
- 1000 g Wasser
-
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 300 g Süßkartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 400 g Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut, in 4 Stücken
- 1 Zitrone, unbehandelt, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 2 Prisen Chiliflocken
- 2 Prisen Salz
- 80 g Speckwürfel
- 1 EL Butter
- Pfeffer zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2388 kJ / 570 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linsen-Kürbis-Eintopf
1h
Linseneintopf mit Kürbis und Gans
1 Std. 10 Min
Kürbiseintopf
1h 30min
Kürbis-Erbsen-Eintopf
40min
Kabeljau mit Hirse und Pfirsichsauce
30min
Süßkartoffel-Eintopf mit Kabanossi
1 Std. 50 Min
Wirsing-Kichererbsen-Eintopf
50 Min
Grünkohl-Curry mit Garnelen
45 Min
Linsencurry mit Kürbis
1h 15min
Dreierlei Linsensüppchen
50 Min
Linsen-Curry-Eintopf
35min
Süßkartoffel-Spinat-Eintopf
35min