Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 - 100 g Gruyère Käse, in Stücken (volitelně)
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 600 g Tomaten, geviertelt
- 180 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 250 g rote Linsen
- 500 g Wasser
- 300 g Auberginen, in Scheiben (2 mm)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 300 g Zucchini, in Scheiben (2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1912 kJ / 450 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 14.8 g
Alternativní recepty
Wildreis-Risotto mit Brokkoli
55min
Linsenbraten
1u. 50min
Wirsing-Tomaten-Pasta
35min
Sonnenweizen-Spinat-Auflauf
1h
Dinkel-Gemüse-Topf mit Sojawürstchen
1h 30min
Gemüse-Schicht-Auflauf mit Bulgur
1h 15min
Quinoa-Risotto Provençale
30 Min
Gemüseauflauf mit Quinoa-Käse-Kruste
1 Std. 45 Min
Gemüsecurry mit Reis
1h
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 Min
Süss-saures Veggi-Ragout
50 Min
Linsen-Auflauf
1h 20min