Kompatibilní verze
Timballini di riso allo zabaione con asparagi e omelette delicata al Varoma
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di asparagi verdi puliti e a rondelle (1 cm)
- 4 uova
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di riso Carnaroli
- 1500 g di acqua
- 4 tuorli
- 1 cucchiaino di fecola di patate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2498 kJ / 597 kcal
- Protein
- 25.2 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 25.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rollè di radicchio
50min
Bicchierini di zucca e salsiccia al limone
1 Std. 5 Min
Filetto di maiale ripieno di datteri con salsa allo scalogno
35min
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1h
Vellutata di piselli con tortino di patate e gamberi
1h
Insalata tiepida di pere con condimento alla senape
20min
Mini cheesecake salate al basilico
3h 30min
Tacchino ripieno con salsa all'arancia
2 Std.
Bellini
10 Min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1h
Crema di ceci con vongole
40min