Kompatibilní verze
Timballini di riso allo zabaione con asparagi e omelette delicata al Varoma
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di asparagi verdi puliti e a rondelle (1 cm)
- 4 uova
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di riso Carnaroli
- 1500 g di acqua
- 4 tuorli
- 1 cucchiaino di fecola di patate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2498 kJ / 597 kcal
- Protein
- 25.2 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 25.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse salmone e aneto
10min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1h 10min
Salsicciotti di pollo con salsa ai funghi, insalata di patate e pere al cioccolato
1h 30min
Blanquette di salmone e funghi porcini
50min
Vellutata di salmone in crosta
1 Std. 50 Min
Cordon bleu al grano saraceno
35min
Sformatini di asparagi
45 min
Tacchino ripieno con salsa all'arancia
2h
Soufflé alla salsiccia e zucca
1h 30min
Mousse di formaggio di capra e menta con composta di pere
40 min
Pollo al Rum e cocco
2h 30min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min