Timballini di riso allo zabaione con asparagi e omelette delicata al Varoma

Timballini di riso allo zabaione con asparagi e omelette delicata al Varoma

3.8 10 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 45min
4 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    80 g
  • di asparagi verdi puliti e a rondelle (1 cm)
    300 g
  • uova
    4
  • di panna (min. 30% di grassi)
    100 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • di zafferano in polvere
    1 bustina
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino colmo
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di riso Carnaroli
    300 g
  • di acqua
    1500 g
  • tuorli
    4
  • di fecola di patate
    1 cucchiaino

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 597 kcal / 2498 kJ
Protein 25.2 g
Tuk 25.8 g
Sacharidy 66 g
Vláknina 2.3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...