Timballini di riso allo zabaione con asparagi e omelette delicata al Varoma

Timballini di riso allo zabaione con asparagi e omelette delicata al Varoma

3.8 10 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porzioni

Suroviny

  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 300 g di asparagi verdi puliti e a rondelle (1 cm)
  • 4 uova
  • 2 pizzichi di sale
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 1 bustina di zafferano in polvere
  • 1 cucchiaino di sale
  • 300 g di riso Carnaroli
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • 1500 g di acqua
  • 4 tuorli
  • 1 cucchiaino di fecola di patate

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 25.2 g
Kalorie 2498 kJ / 597 kcal
Tuk 25.8 g
Vláknina 2.3 g
Sacharidy 66 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...