
Kompatibilní verze
Timballini di riso allo zabaione con asparagi e omelette delicata al Varoma
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di asparagi verdi puliti e a rondelle (1 cm)
- 4 uova
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di riso Carnaroli
- 1500 g di acqua
- 4 tuorli
- 1 cucchiaino di fecola di patate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 597 kcal / 2498 kJ
- Protein
- 25.2 g
- Tuk
- 25.8 g
- Sacharidy
- 66 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta di grano saraceno
1hod.
Crema fredda di albicocche e caprino con prosciutto croccante
1hod. 20min
Filetto di vitello con composta di cipolle di Tropea e fragole
50min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20min
Filetto di maiale all’uva
1hod. 15min
Polpettine di uva e formaggio ai pistacchi
45min
Bicchierini capresi
30min
Gnocchi alle mandorle
1hod. 40min
Risotto bresaola e pere (senza glutine)
35min
Tagliatelle al cacao con zola e noci
1hod. 10min
Crostata salata con pere, Brie e prosciutto
1hod. 30min
Aperitivo al mirtillo e canapè di gamberi
5hod.