Kompatibilní verze
Timballini di riso allo zabaione con asparagi e omelette delicata al Varoma
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di asparagi verdi puliti e a rondelle (1 cm)
- 4 uova
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di riso Carnaroli
- 1500 g di acqua
- 4 tuorli
- 1 cucchiaino di fecola di patate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2498 kJ / 597 kcal
- Protein
- 25.2 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 25.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blinis alla senape con bacon e cavolo
1h
Insalata di pane fritto e melone giallo
25 min.
Crêpes agli asparagi e salmone
2óra 30p
Insalata russa di rape rosse e maionese allo zenzero
40 Min
Tomino con coulis di fichi
55 Min
Corona di riso agrumata ai gamberetti e mazzancolle
1h
Bicchierini ai cachi e cioccolato bianco di Mattia Poggi
1h
Crostata di verdure provenzale
1 Std. 20 Min
Cannoli di asparagi e prosciutto
55 Min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1h
Torta alle bucce di banana
3 Std. 45 Min
Cordon bleu alle erbe aromatiche con insalata croccante
1h