Verdinas con gambones en cocción lenta

Verdinas con gambones en cocción lenta

4.2 77 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 16hod. 30min.
4 raciones

Suroviny

  • 250 g de alubias verdinas secas
  • 12 gambones crudos enteros
  • 80 g de aceite de oliva
  • 250 g de vino blanco
    250 g de brandy
  • 650 g de agua
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 4 - 5 ramitas perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 1 pastilla de caldo de pescado
  • 1 cucharada de harina de trigo
  • 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
  • ½ - 1 cucharadita de sal

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 688.6 mg
Protein 20.1 g
Kalorie 1662 kJ / 397 kcal
Tuk 21.4 g
Vláknina 13.1 g
Nasycený tuk 3.2 g
Sacharidy 31.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...