Verdinas con gambones (Cocción lenta)

Verdinas con gambones (Cocción lenta)

4.2 74 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 16hod. 30min
4 raciones

Suroviny

  • de alubias verdinas secas
    250 g
  • gambones crudos enteros
    12
  • de aceite de oliva
    80 g
  • de vino blanco
    250 g
    250 g de brandy
  • de agua
    650 g
  • dientes de ajo
    2 - 3
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    4 - 5 ramitas
  • de cebolla en cuartos
    150 g
  • pastilla de caldo de pescado
    1
  • de harina de trigo
    1 cucharada
  • pimientas de Cayena secas enteras
    1 - 2
  • de sal
    ½ - 1 cucharadita

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 397 kcal / 1662 kJ
Protein 20.1 g
Tuk 21.4 g
Sacharidy 31.2 g
Vláknina 13.1 g
Nasycený tuk 3.2 g
Sodík 688.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...