![Verdinas con gambones (Cocción lenta) Verdinas con gambones (Cocción lenta)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f142f9c5-f97b-4ade-8345-4bfdac97f213/Derivates/b8c840f7-2e1b-42c9-ab80-9a738f55f34b.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de alubias verdinas secas
- 12 gambones crudos enteros
- 80 g de aceite de oliva
-
250
g de vino blanco
nebo 250 g de brandy - 650 g de agua
- 2 - 3 dientes de ajo
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 150 g de cebolla en cuartos
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1 cucharada de harina de trigo
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- ½ - 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1662 kJ / 397 kcal
- Protein
- 20.1 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 21.4 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 13.1 g
- Sodík
- 688.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marmitako
40 Min
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20h
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16h 30min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14 Std. 25 Min
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1 godz. 10 min
Emulsión de marmitako negro con rape
40 Min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14 Std. 55 Min
Txangurro
1 godz. 10 min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 Min
Espárragos blancos frescos con patatas y salsa holandesa
1 Std.
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14h 30 min
Cardo con almendras
20 Min