Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de alubias verdinas secas
- 12 gambones crudos enteros
- 80 g de aceite de oliva
-
250
g de vino blanco
nebo 250 g de brandy - 650 g de agua
- 2 - 3 dientes de ajo
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 150 g de cebolla en cuartos
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1 cucharada de harina de trigo
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- ½ - 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1662 kJ / 397 kcal
- Protein
- 20.1 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 21.4 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 13.1 g
- Sodík
- 688.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20u.
Porrusalda con bacalao
40 min
Pastel de cabracho
2h 50min
Calamares en su tinta
1h 5min
Txangurro
1 godz. 10 min
Calamares en su tinta
1h 5min
Porrusalda con calabaza
50 min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Rollo de bonito
1 godz. 10 min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Cardo con almendras
20 min
Marmitako
40 min