Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de alubias verdinas secas
- 12 gambones crudos enteros
- 80 g de aceite de oliva
-
250
g de vino blanco
nebo 250 g de brandy - 650 g de agua
- 2 - 3 dientes de ajo
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 150 g de cebolla en cuartos
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1 cucharada de harina de trigo
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- ½ - 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1662 kJ / 397 kcal
- Protein
- 20.1 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 21.4 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 13.1 g
- Sodík
- 688.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16h 30min
Boletus confitados
30 Min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21 Std.
Calamares en su tinta
1h 5min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 λεπτ.
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2h 50 min
Calamares en su tinta
1h 5min
Emulsión de marmitako negro con rape
40 λεπτ.
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20h
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Marmitako
40 λεπτ.