Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 50 g de pimiento rojo en trozos de 2-3 cm
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 20 g de tomate concentrado
- 1 cucharada de pulpa de pimiento choricero
- 560 g de caldo de pescado
- 1 lomo de bacalao desalado (aprox. 300 g) secado con papel de cocina
- 300 g de arroz de grano redondo
- 4 - 6 pimientos del piquillo en tiras
- 2 alcachofas frescas limpias, en cuartos
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1650 kJ / 394 kcal
- Protein
- 20.7 g
- Sacharidy
- 63.4 g
- Tuk
- 6.5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 458.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guisat de peix
1 Std. 25 Min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Guiso de alcachofas y espárragos blancos con langostinos
1 Std. 10 Min
Guiso de sepia con patatas
1h
Allipebre de rape
45min
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50min
Cazuela de fideos con langostinos
40min
Fideos a banda con rape
1h 15min
Ensalada de lentejas en samfaina
1h
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1 Std. 10 Min
Arroz con sepia y cigalas
1h
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1 Std. 25 Min