Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de lait
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 170 g de sucre en poudre
- 50 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 5 jaunes d'œufs
- 1 bâton de cannelle
- 2 - 3 c. à café de zeste de citron râpé
- 2 pâtes feuilletées maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1271 kJ / 304 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6 Std. 30 Min
Soufflé à la noix de coco, sauce chocolat
1h
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1h 5 min
Tourtière aux pruneaux
55 min
Gâteau basqu'ô fraises
1h 45 min
Gâteau de riz au caramel
1 Std. 40 Min
Crème onctueuse caramel-café
1h 45 min
Flan pâtissier au chocolat
3 Std.
Flan individuel à la vanille
50 min
Flan pâtissier à la vanille
13u. 15min
Flan pâtissier
4 Std. 25 Min
Tarte normande
1h 25 min