Remolacha fermentada

Remolacha fermentada

3.5 11 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 72hod.
4 tarros

Suroviny

Salmuera
  • 1000 g de agua
  • 20 g de sal
Fermentación
  • 1000 g de remolacha fresca cortada en trozos, rodajas de 5 mm o en bastones de 1 cm
  • 10 g de jengibre fresco en rodajas finas
  • 16 granos de pimienta negra

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 tarro

Protein 3.9 g
Kalorie 481 kJ / 115 kcal
Tuk 0.2 g
Vláknina 6.4 g
Sacharidy 21 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...