
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salmuera
- 1000 g de agua
- 20 g de sal
Fermentación
- 1000 g de remolacha fresca cortada en trozos, rodajas de 5 mm o en bastones de 1 cm
- 10 g de jengibre fresco en rodajas finas
- 16 granos de pimienta negra
- Nutriční hodnoty
- na 1 tarro
- Kalorie
- 115 kcal / 481 kJ
- Protein
- 3.9 g
- Tuk
- 0.2 g
- Sacharidy
- 21 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mermelada ligera de cereza y fresa
35min
Manzana en conserva con especias
45min
Zanahorias fermentadas
84hod. 30min
Mantequilla clarificada (Ghee) - Subcontinente indio
35min
Mermelada de verano
55min
Conserva de tomates cherry
1hod. 30min
Calabacín encurtido en aceite
3hod. 20min
Leche de almendras
8hod. 15min
Paté de berenjena y pimiento
50min
Chucrut
96hod.
Mermelada de limón, miel y jengibre
35min
Pan integral al vapor
2hod.