Remolacha fermentada
TM5 TM31 TM6

Remolacha fermentada

3.7 (10 hodnocení)

Suroviny

Salmuera

  • 1000 g de agua
  • 20 g de sal

Fermentación

  • 1000 g de remolacha fresca cortada en trozos, rodajas de 5 mm o en bastones de 1 cm
  • 10 g de jengibre fresco en rodajas finas
  • 16 granos de pimienta negra

Nutriční hodnoty
na 1 tarro
Kalorie
481 kJ / 115 kcal
Protein
3.9 g
Sacharidy
21 g
Tuk
0.2 g
Vláknina
6.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty