Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salmuera
- 1000 g de agua
- 20 g de sal
Fermentación
- 1000 g de remolacha fresca cortada en trozos, rodajas de 5 mm o en bastones de 1 cm
- 10 g de jengibre fresco en rodajas finas
- 16 granos de pimienta negra
- Nutriční hodnoty
- na 1 tarro
- Kalorie
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bebida de apio
5min
Bebida de arroz basmati al limón
6h 15 min.
Chutney de pera y jengibre
1h
Sal de algas para pescados y mariscos
5min
Conserva de calabacín picante con tomate
1 Std. 40 Min
Calabacín encurtido en aceite
3 Std. 20 Min
Chucrut
96h
Tofu
7h 45min
Hinojo con tomates y aceitunas
45 Min
Kimchi de verduras
48 godz.
Ensalada de lombarda y pera
10min
Mermelada de limón, miel y jengibre
35min