![Remolacha fermentada Remolacha fermentada](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/43AF0FCC-70F1-4342-881B-7206FE0B3DA6/Derivates/adf495b3-1457-451c-8856-ae2cf96e5dad.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salmuera
- 1000 g de agua
- 20 g de sal
Fermentación
- 1000 g de remolacha fresca cortada en trozos, rodajas de 5 mm o en bastones de 1 cm
- 10 g de jengibre fresco en rodajas finas
- 16 granos de pimienta negra
- Nutriční hodnoty
- na 1 tarro
- Kalorie
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gomasio con alga nori
5 min
Mantequilla de frutos secos y semillas
10min
Mantequilla de avellanas y pipas de girasol
8 godz.
Cake salado con okara de almendra (sin lactosa)
9 Std.
Calabacín encurtido en aceite
3h 20min
Papillote de pencas de acelga
30min
Chucrut
96 Std.
Chutney de pera y jengibre
1h
Sal de sésamo
20min
Concentrado de jengibre y limón
1h
Kale, broccolini y arándanos con almendras
30min
Mantequilla clarificada (Ghee) - Subcontinente indio
35min