
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oz Parmesan cheese cubed
- 1 lemon thin peel only, no pith
- 4 oz yellow onions in pieces
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh thyme leaves only, plus extra to garnish
- 8 oz carrots sliced (1 in.)
- 10 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)
- 8 oz Brussels sprouts trimmed and halved
- 1 oz extra virgin olive oil
- 2 oz white wine
- 28 oz water
- 1 tbsp vegetable stock paste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 301 kcal / 1259 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 48 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Cheesy Veggie Squares
40min
Mushroom Stroganoff
30min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2hod. 45min
One-Pot Barley and Vegetables
1hod. 10min
Greek Lentils and Rice
40min
Vegetable Stew
1hod. 15min
Vegetable Patties
1hod.
White Bean Salad
5min
Pasta Primavera
50min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min