Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto z pečené řepy
- 150 gramů červené řepy, neoloupané
- 50 gramů parmazánu, na kousky
- 50 gramů pistáciových oříšků, neslaných, loupaných
- 2 stroužky česneku
- 2 - 3 čajové lžičky citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
- 50 gramů olivového oleje, plus na pokapání řepy
- 2 - 3 špetky pepře, černého, mletého
- ¼ čajové lžičky soli
Rolády
- 300 gramů krůtích prsou, bez kůže, bez kostí (v jednom kusu)
- olivový olej, na pomazání krůtích prsou
- ¾ - 1 čajová lžička soli
- ¼ - ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- ¼ - ½ čajové lžičky pálivé papriky, mleté
- 4 plátky kozího sýru, tvrdého
- 600 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 312 kJ / 74 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chléb s černým pivem bez kynutí
Žádné hodnocení
Kubánské picadillo
50min
Sicilské purpetti fúze
1h
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1h
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45min
Rýžová zmrzlina s mandlovým likérem a jahodami
Žádné hodnocení
Friday night
6min
Bolognese classico
5h
Vepřové v mrkvi
2h
Pistáciové muffiny s malinami
55min
Polévka gazpacho s jahodami
40min
Loupání a vaření brambor (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35min