Krůtí roláda plněná pestem z červené řepy

Krůtí roláda plněná pestem z červené řepy

5.0 1 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 30min.
20 porcí

Suroviny

Pesto z pečené řepy
  • 150 gramů červené řepy neoloupané
  • 50 gramů parmazánu na kousky
  • 50 gramů pistáciových oříšků, neslaných, loupaných
  • 2 stroužky česneku
  • 2 - 3 čajové lžičky citrónové šťávy čerstvě vymačkané
  • 50 gramů olivového oleje plus na pokapání řepy
  • 2 - 3 špetky pepře, černého, mletého
  • ¼ čajové lžičky soli
Rolády
  • 300 gramů krůtích prsou, bez kůže, bez kostí (v jednom kusu)
  • olivový olej na pomazání krůtích prsou
  • ¾ - 1 čajová lžička soli
  • ¼ - ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
  • ¼ - ½ čajové lžičky pálivé papriky mleté
  • 4 plátky kozího sýru, tvrdého
  • 600 gramů vody

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 5 g
Kalorie 312 kJ / 74 kcal
Tuk 5.6 g
Vláknina 0.3 g
Sacharidy 1.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...