Krůtí roláda plněná pestem z červené řepy
TM5 TM6

Krůtí roláda plněná pestem z červené řepy

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

Pesto z pečené řepy

  • 150 gramů červené řepy, neoloupané
  • 50 gramů parmazánu, na kousky
  • 50 gramů pistáciových oříšků, neslaných, loupaných
  • 2 stroužky česneku
  • 2 - 3 čajové lžičky citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
  • 50 gramů olivového oleje, plus na pokapání řepy
  • 2 - 3 špetky pepře, černého, mletého
  • ¼ čajové lžičky soli

Rolády

  • 300 gramů krůtích prsou, bez kůže, bez kostí (v jednom kusu)
  • olivový olej, na pomazání krůtích prsou
  • ¾ - 1 čajová lžička soli
  • ¼ - ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
  • ¼ - ½ čajové lžičky pálivé papriky, mleté
  • 4 plátky kozího sýru, tvrdého
  • 600 gramů vody

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
312 kJ / 74 kcal
Protein
5 g
Sacharidy
1.5 g
Tuk
5.6 g
Vláknina
0.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty