Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- water, for cooking pasta
- 2 tsp fine sea salt
- 100 g hazelnuts
- 120 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 240 g tinned artichoke hearts, drained, quartered (1 x 390 g tin)
- 100 g fresh baby spinach
- 3 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 lemon, finely grated zest and 30 g juice
- 250 g mascarpone
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g fresh tagliatelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2884 kJ / 692 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Sodík
- 653 mg
Alternativní recepty
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Italian Sausage and Orzo Soup
35min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 Min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Tofu Ramen Bowl
55 min