Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- water, for cooking pasta
- 2 tsp fine sea salt
- 100 g hazelnuts
- 120 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 240 g tinned artichoke hearts, drained, quartered (1 x 390 g tin)
- 100 g fresh baby spinach
- 3 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 lemon, finely grated zest and 30 g juice
- 250 g mascarpone
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g fresh tagliatelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2884 kJ / 692 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Sodík
- 653 mg
Alternativní recepty
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 Std. 30 Min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 Min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35min
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 Min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2h 45min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.