
Zařízení & příslušenství
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
Příprava 25min
Celkový 30min
6 portions
Suroviny
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt2 tsp
-
hazelnuts100 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
tinned artichoke hearts drained, quartered (1 x 390 g tin)240 g
-
fresh baby spinach100 g
-
garlic cloves3
-
olive oil40 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
-
mascarpone250 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh tagliatelle500 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
692 kcal /
2884 kJ
Protein
23 g
Tuk
44 g
Sacharidy
48 g
Nasycený tuk
19 g
Sodík
653 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Meals in Minutes
30 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko