Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 350 g de farine blanche d'épeautre
- 250 g de farine
- 1 ½ c. à café de sel
- 6 ½ c. à soupe d'huile d'olive et un peu plus pour graisser
- 1 c. à soupe d'eau
- ½ c. à café de fleur de sel
- 50 g d'olives vertes dénoyautées, coupées en deux
- 50 g d'olives noires dénoyautées, coupées en deux
- 70 g d'oignons rouges, en fines rouelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3024 kJ / 724 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 100 g
- Tuk
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia au romarin
2h 30min
Cake imbibé au citron
1h 30min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Riz à la tomate
30min
Tartelettes aux légumes
55 min
Focaccia aux oignons
2h 20min
Brownies
45min
Gnocchi de pommes de terre
1h 15min
Soupe au potiron
35min
Focaccia croustillante
2h 10 min.
Houmus
10min
Velouté orange-courge
35min