
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 350 g de farine blanche d'épeautre
- 250 g de farine
- 1 ½ c. à café de sel
- 6 ½ c. à soupe d'huile d'olive et un peu plus pour graisser
- 1 c. à soupe d'eau
- ½ c. à café de fleur de sel
- 50 g d'olives vertes dénoyautées coupées en deux
- 50 g d'olives noires dénoyautées coupées en deux
- 70 g d'oignons rouges en fines rouelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 724 kcal / 3024 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 100 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau à l'Ovo
55min
Sirop de thé froid
25min
Caramels à la crème
2hod.
Riz Casimir
45min
Sauce Hollandaise
15min
Pâte brisée
2hod. 5min
Cake aux branches
1hod. 10min
Bonhomme en pâte
2hod. 10min
Polenta et ragoût de champignons
45min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Focaccia au romarin
2hod. 30min
Mousse au Toblerone®
3hod. 10min