Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 350 g de farine blanche d'épeautre
- 250 g de farine
- 1 ½ c. à café de sel
- 6 ½ c. à soupe d'huile d'olive et un peu plus pour graisser
- 1 c. à soupe d'eau
- ½ c. à café de fleur de sel
- 50 g d'olives vertes dénoyautées, coupées en deux
- 50 g d'olives noires dénoyautées, coupées en deux
- 70 g d'oignons rouges, en fines rouelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3024 kJ / 724 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 100 g
- Tuk
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tourte aux noix de l'Engadine
1h 15min
Risotto aux épinards et asperges
40 Min
Pesto de basilic
10 min
Guacamole
5 Min
Mini focacce fantaisie
2 Std. 5 Min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Meringues de l'Emmental
2h 15 min
Focaccia aux anchois
1 godz. 45 min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Escargots noix-cannelle
2 Std. 10 Min
Carac (Tartelette au chocolat)
2 godz.
Gâteau aux carottes argovien
2 godz.