Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 80 g d'huile d'olive extra vierge
- 200 g d'eau
- 20 g de levure fraîche
- 1 pincée de poivre, moulu
- 1 c. à café de sel
- 500 g de farine
Garniture
- 50 g de pecorino, en dés (3 cm) (facultatif)
- 100 g de scamorza, en dés (2-3 cm)
- 50 g de vin blanc, sec
- 250 g de saucisse crue pelée et coupée en morceaux (2-3 cm)
- de farine, pour le plan de travail
- 20 d'olives vertes dénoyautées
- 1 tomate olivette, en petits dés (1 cm)
- 4 feuilles de basilic frais, lavées et essorées
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 1 jaune d'œuf, battu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1983 kJ / 474 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Madeleines au chocolat
30min
Brownies aux noix
50min
Cheesecake basique
10 Std.
Focaccia aux oignons
2h 20min
Linguine au pesto avec agrumes et herbes
25 min
Mousse au thon
10 min
Hiboux en fromage
Žádné hodnocení
Mud cake
2h 30 min
Sucettes de glace à la pastèque
8h 15min
Soft ice vanille
13h
Cornes de gazelle
1h
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2h