
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 80 g d'huile d'olive extra vierge
- 200 g d'eau
-
20
g de levure fraîche
nebo 2 c. à café de levure sèche - 1 pincée de poivre, moulu
- 1 c. à café de sel
- 500 g de farine
Garniture
- 50 g de pecorino en dés (3 cm) (facultatif)
- 100 g de scamorza en dés (2-3 cm)
- 50 g de vin blanc sec
- 250 g de saucisse crue pelée et coupée en morceaux (2-3 cm)
- de farine pour le plan de travail
-
20
d'olives vertes dénoyautées
nebo 20 d'olives noires dénoyautées - 1 tomate olivette en petits dés (1 cm)
- 4 feuilles de basilic frais lavées et essorées
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 1 jaune d'œuf battu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 474 kcal / 1983 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 49 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bucatini à l'amatriciana
45min
Sauce thaï aux cacahuètes
15min
Fondue chinoise: 4 sauces en 1
45min
Grittibenz sucré
2hod. 15min
Riz au lait et compote de pruneaux
55min
Hiboux en fromage
Žádné hodnocení
Sauce cocktail
5min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2hod. 35min
Liqueur à l'abricot
Žádné hodnocení
Penne alla puttanesca
35min
Berry Curd (crème aux baies rouges)
35min
Tarte flambée vaudoise
1hod. 30min