Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 80 g d'huile d'olive extra vierge
- 200 g d'eau
- 20 g de levure fraîche
- 1 pincée de poivre, moulu
- 1 c. à café de sel
- 500 g de farine
Garniture
- 50 g de pecorino, en dés (3 cm) (facultatif)
- 100 g de scamorza, en dés (2-3 cm)
- 50 g de vin blanc, sec
- 250 g de saucisse crue pelée et coupée en morceaux (2-3 cm)
- de farine, pour le plan de travail
- 20 d'olives vertes dénoyautées
- 1 tomate olivette, en petits dés (1 cm)
- 4 feuilles de basilic frais, lavées et essorées
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 1 jaune d'œuf, battu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1983 kJ / 474 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menu: Longe de porc farcie avec purée panais-carottes et de kouglof mandarine
Žádné hodnocení
Monstres de purée de pommes de terre au four
Žádné hodnocení
Escargots aux graines de pavot
Žádné hodnocení
Barres aux baies
1 Std.
Focaccia à la farine d'épeautre
2h 30min
Croustillant au chocolat et aux framboises
Žádné hodnocení
Choco-praliné abricot
Žádné hodnocení
Tourte aux poires
9 Std.
Quiche salami-fromage
2j 10 menit
Pain complet
4 Std.
Pizza au poulet et curry
1ωρ. 10 λεπτ.
Spaghettis à la carbonara
30 Min