Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Blattpetersilie, abgezupft
- 50 g Olivenöl
- 80 g Schalotten
- 150 g Porree (nur das Weiße), in Stücken
- 400 g stückige Tomaten
- 550 g Wasser
- 200 g Puylinsen, getrocknet
-
1
geh. EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühwürfel (für je 0,5 l) - 1 Prise Pfeffer
- 150 g Blattspinat, frisch
- 4 Eier
- 100 g Ziegenfrischkäse
- 70 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2076 kJ / 496 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinatcrumble mit Käsestreuseln
1 godz.
Rotkohl-Risotto
50min
Kartoffel-Rosenkohl-Quiche
1h 30min
Nadan Mutta (Eier Curry)
50min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1h 30min
Herzhafter Käsekuchen mit Auberginen und Tomaten
2 godz.
Linsen-Auflauf
1 godz. 20 min
Bohnen-Spinat-Eintopf mit Quinoa
35min
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1 godz. 15 min
Fenchel-Quinoa-Suppe
25min
Wirsingtarte
1h 30min
Rosenkohl-Feta-Omelette
40min