Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Blattpetersilie, abgezupft
- 50 g Olivenöl
- 80 g Schalotten
- 150 g Porree (nur das Weiße), in Stücken
- 400 g stückige Tomaten
- 550 g Wasser
- 200 g Puylinsen, getrocknet
-
1
geh. EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühwürfel (für je 0,5 l) - 1 Prise Pfeffer
- 150 g Blattspinat, frisch
- 4 Eier
- 100 g Ziegenfrischkäse
- 70 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2076 kJ / 496 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosenkohl-Feta-Omelette
40 Min
Grünkohl-Curry mit Garnelen
45min
Fenchel-Quinoa-Suppe
25min
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30 Min
Wurzel-Tortilla
1 Std.
Pudla mit Spinat und Paneer
1 Std.
Kartoffel-Rosenkohl-Quiche
1 Std. 30 Min
Süßkartoffelstrudel mit Spinat und Pinienkernen
1h 40min
Kartoffel-Bohnen-Tortilla
40 Min
Wirsingtarte
1 Std. 30 Min
Bohnen-Spinat-Eintopf mit Quinoa
35 Min
Spinatpfannkuchen vom Blech
35 Min