Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua
- 1 rametto di timo fresco, le foglie lavate e asciugate
- 2 foglie di alloro secche
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 ¼ cucchiaino di sale
- 600 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (2 cm)
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 300 g di carote, pelate e a rondelle (5 mm)
- 200 g di porri a fette (5 mm)
- 300 g di funghi champignon, tagliati in quattro
- 20 g di burro
- 15 g di farina tipo 00
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1084 kJ / 259 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lenticchie e salsiccia
2hod. 55min
Salsiccia in umido con lenticchie
55 Min
Spezzatino di manzo ai funghi con cous cous di cavolfiore
45 min
Bicchiere di polenta con ragù
1u. 45min
Pane sciapo umbro
14h
Stufato di agnello
2 godz.
Patate svedesi
55 Min
Polenta con funghi e salsiccia
1 godz. 30 min
Stufato di vitello
1h
Spezzatino di agnello con cipolle
55 Min
Tacchino porchettato con contorno di patate
1u. 45min
Spezzatino di manzo e fagioli
1 godz. 30 min