Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua
- 1 rametto di timo fresco, le foglie lavate e asciugate
- 2 foglie di alloro secche
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 ¼ cucchiaino di sale
- 600 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (2 cm)
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 300 g di carote, pelate e a rondelle (5 mm)
- 200 g di porri a fette (5 mm)
- 300 g di funghi champignon, tagliati in quattro
- 20 g di burro
- 15 g di farina tipo 00
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1084 kJ / 259 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittata con cimette di cavolfiore e cozze
45 min
Arrosto di tacchino ripieno
1h 30 min
Bocconcini di maiale al latte
50min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1h 30 min
Stufato di manzo con fantasmini di purè
1h 30 min
Manzo alla Stroganoff
1h
Gulash tirolese
1h 30 min
Zuppa di pollo e funghi
55 min
Agnello al vapore con verdurine
1h 40 min
Arrosto di maiale ripieno con verdure e pancetta affumicata
2 Std. 5 Min
Stufato di manzo con purè di patate e carote
1h 30 min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h