
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua
- 1 rametto di timo fresco le foglie lavate e asciugate
- 2 foglie di alloro secche
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 ¼ cucchiaino di sale
- 600 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (2 cm)
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 300 g di carote pelate e a rondelle (5 mm)
- 200 g di porri a fette (5 mm)
- 300 g di funghi champignon tagliati in quattro
- 20 g di burro
- 15 g di farina tipo 00
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 259 kcal / 1084 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di manzo alla catalana
2hod.
Spezzatino di manzo ai funghi con cous cous di cavolfiore
45min
Stufato di vitello
1hod.
Pollo con funghi al vino rosso
55min
Pollo alla cacciatora
50min
Costolette di agnello con purè di patate e spinaci
1hod.
Polpettone di vitello e verdure (per 2 persone)
1hod.
Zuppa di pollo alla messicana
50min
Pasticcio di pollo mediterraneo
55min
Arrosto di maiale ripieno con verdure e pancetta affumicata
2hod. 5min
Pollo con salsa ai peperoni
55min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55min