Blanquette di vitello

Blanquette di vitello

3.3 8 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 1hod. 30min
4 porzioni

Suroviny

  • di acqua
    700 g
  • di timo fresco le foglie lavate e asciugate
    1 rametto
  • foglie di alloro secche
    2
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di sale
    1 ¼ cucchiaino
  • di bocconcini di carne di vitello senza nervi (2 cm)
    600 g
  • di pepe nero macinato
    ½ cucchiaino
  • di carote pelate e a rondelle (5 mm)
    300 g
  • di porri a fette (5 mm)
    200 g
  • di funghi champignon tagliati in quattro
    300 g
  • di burro
    20 g
  • di farina tipo 00
    15 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 259 kcal / 1084 kJ
Protein 37 g
Tuk 6 g
Sacharidy 10 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...