Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 el witte peperkorrels
- 80 g ui, in vier gesneden
- 50 g selder, in stukken
- 50 g spek, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 1 snuifje paprikapoeder
- 30 g boter, in blokjes
- 150 g aardappelen, geschild, in stukken (3 cm)
- 600 g zoete maïskorrels
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 800 g water
- 250 g chorizo, in dunne schijfjes
- 1 snuifje zeezout
- lichte room (ong. 18% vet), om op te dienen
- paprikapoeder, wat extra als garnituur
- selderij bladeren, als garnituur
- verse bieslook, fijn gesneden als garnituur
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2142 kJ / 512 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1h 20min
Citroencurd
1h
Arabische kip met couscous
45min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Tequila 'Refresher'
5min
Gerookte zalm sneetjes
Žádné hodnocení
Pêche Melba
Žádné hodnocení
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10min
Aardbeienmojito
10min
Hazelnootijs
Žádné hodnocení
Venkelsapje
10min
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min