Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 el witte peperkorrels
- 80 g ui, in vier gesneden
- 50 g selder, in stukken
- 50 g spek, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 1 snuifje paprikapoeder
- 30 g boter, in blokjes
- 150 g aardappelen, geschild, in stukken (3 cm)
- 600 g zoete maïskorrels
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 800 g water
- 250 g chorizo, in dunne schijfjes
- 1 snuifje zeezout
- lichte room (ong. 18% vet), om op te dienen
- paprikapoeder, wat extra als garnituur
- selderij bladeren, als garnituur
- verse bieslook, fijn gesneden als garnituur
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2142 kJ / 512 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Worst met erwtenrisotto
30min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Gevulde kalkoentaart
1 Std. 30 Min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Žádné hodnocení
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Žádné hodnocení
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 godz. 30 min
Graubünden gerstsoep
Žádné hodnocení
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10 Min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35 min
Dunne grissini
Žádné hodnocení
Gazpacho
1 Std. 15 Min