
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 el witte peperkorrels
- 80 g ui in vier gesneden
- 50 g selder in stukken
- 50 g spek in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 1 snuifje paprikapoeder
- 30 g boter in blokjes
- 150 g aardappelen geschild, in stukken (3 cm)
- 600 g zoete maïskorrels
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 800 g water
- 250 g chorizo in dunne schijfjes
- 1 snuifje zeezout
- lichte room (ong. 18% vet) om op te dienen
- paprikapoeder wat extra als garnituur
- selderij bladeren als garnituur
- verse bieslook fijn gesneden als garnituur
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 512 kcal / 2142 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 40 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glutenvrije gevulde pepers
Žádné hodnocení
Mochi's met sesamvulling
50min
Boter plank met spinaziepesto
10min
Engelse brunch
Žádné hodnocení
Borscht
50min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Gazpacho
1hod. 15min
Kalfszwezerik met lente-uien
Žádné hodnocení
Vijgenmosterd
25min
Aardappelgoulash
1hod.
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Vastensoep
30min