![Sopa de cebolla vegana Sopa de cebolla vegana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/910F9F5E-A149-41D1-AF7E-6BC3FE45A597/Derivates/60EF3136-B736-4A71-8764-44C2CE114347.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de cebolla amarilla, en cuartos
- 40 g de aceite de oliva
-
1200
g de fondo de verduras, ver receta en Básicas
nebo 1200 g de caldo de verduras, en tetrapack - 140 g de vino tinto
- 2 cditas de sal fina
- 2 hoja hojas de laurel, secas
- 1 pizca de tomillo seco
- 20 g de vino blanco
- tomillo fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 370 kJ / 88 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema vegana de nuez
25 Min
Sopa de poro y papa
40 min
Sopa de cebolla
1 Std. 10 Min
Torta de arroz salvaje
1h 20min
Sopa fría de coliflor
5 Std.
Quiche vegano de hongos
1h 15 min
Crema de cilantro
30 Min
Sopa de garbanzos (Revithia)
1h 40min
Sopa fría de poro y papa
5 min
Crema de chícharos y chardonnay
35 min
Sopa de frijol bayo con cilantro
30 Min
Sopa de cebada perla y hongos
50 Min