
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de cebolla amarilla en cuartos
- 40 g de aceite de oliva
-
1200
g de fondo de verduras ver receta en Básicas
nebo 1200 g de caldo de verduras en tetrapack - 140 g de vino tinto
- 2 cditas de sal fina
- 2 hoja hojas de laurel, secas
- 1 pizca de tomillo seco
- 20 g de vino blanco
- tomillo fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 88 kcal / 370 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de fideos con coliflor
45min
Sopa de alubias, calabaza y coco en cocción lenta TM6
16hod. 20min
Noodles de tapioca en caldo de ajo rostizado
1hod. 35min
Sopa miso
40min
Sopa de chícharo y hierbabuena
30min
Crema de espinaca
25min
Crema de brócoli y manzana verde
35min
Velouté de coliflor y queso cheddar
50min
Quiche vegano de hongos
1hod. 15min
Crema de acelgas con piñones (vegano y sin gluten)
40min
Sopa de hongos con huitlacoche
25min
Crema vegana de cilantro y espinacas
25min