Sopa de cebolla vegana
TM31 TM5 TM6

Sopa de cebolla vegana

4.6 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 600 g de cebolla amarilla, en cuartos
  • 40 g de aceite de oliva
  • 1200 g de fondo de verduras, ver receta en Básicas
    nebo 1200 g de caldo de verduras, en tetrapack
  • 140 g de vino tinto
  • 2 cditas de sal fina
  • 2 hoja hojas de laurel, secas
  • 1 pizca de tomillo seco
  • 20 g de vino blanco
  • tomillo fresco

Nutriční hodnoty
na 1 porción
Kalorie
370 kJ / 88 kcal
Protein
1 g
Sacharidy
5 g
Tuk
7 g
Vláknina
1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty