Sopa de cebolla vegana

Sopa de cebolla vegana

4.6 8 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 35min.
5 porciones

Suroviny

  • 600 g de cebolla amarilla en cuartos
  • 40 g de aceite de oliva
  • 1200 g de fondo de verduras ver receta en Básicas
    1200 g de caldo de verduras, en tetrapack
  • 140 g de vino tinto
  • 2 cditas de sal fina
  • 2 hoja hojas de laurel, secas
  • 1 pizca de tomillo seco
  • 20 g de vino blanco
  • tomillo fresco

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Protein 1 g
Kalorie 370 kJ / 88 kcal
Tuk 7 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...