![Sepia a la mallorquina (Baleares) Sepia a la mallorquina (Baleares)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/15F9325D-5AD1-4C56-AC91-BC214760CDE9/Derivates/46B74B2A-42E6-4806-A620-A7960D692E95.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g de sepia limpia cortada en dados
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 230 g de brandy
- 350 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 200 g de tomate triturado en conserva
- ½ guindilla seca (volitelně)
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1447 kJ / 346 kcal
- Protein
- 45.1 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Calamares a la mallorquina
1 godz.
Sepia con ratatouille
1 godz.
Calamares al whisky
45 min
Rossejat de rodaballo y almejas
40 min
Guiso de sepia con patatas
1 godz.
Rape al oporto
50 min
Alcachofas a la cerveza
45 min
Sepia al ajillo
25 Min
Guiso de sepia con patatas
1 godz.
Conejo a las finas hierbas
50 min
Calamares encebollados
1 godz.
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45 min