
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 polévkové lžíce čerstvého koriandru podle chuti
- 1 - 2 polévkové lžíce čerstvé petržele podle chuti
- 100 gramů cibule na kousky
- 100 gramů červené papriky na kousky
- 1000 gramů vody
- 120 gramů rýže (s dobou varu 15 minut)
- 100 gramů cukety na kolečka (1 cm)
- 100 gramů lilku na kolečka (1 cm)
- 60 gramů extra panenského olivového oleje
- 20 gramů citrónové šťávy
- 1 stroužek česneku
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička červeného vinného octa
- 1 čajová lžička dijonské hořčice (volitelně)
- 1 čajová lžička medu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 275 kcal / 1150 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 30 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Těstoviny penne s houbami
35 min
Cheesecake s ricottou a pistáciemi
10 min
Farfalle v italských barvách
30 min
Zapečená vařená zelenina se sýrovou omáčkou
40 min
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20 min
Houbové quinotto
30 min
Brokolice s těstovinami a ančovičkami
25 min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40 min
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5 min
Placky s koprem a fetou
1 h 20 min
Quinoa s citrónem a feta sýrem
30 min
Vege burger s marinovaným tofu
1 h 30 min