
Zařízení & příslušenství
Vegetariánský rýžový salát
Příprava 15min
Celkový 40min
4 porce
Suroviny
-
čerstvého koriandru podle chuti1 - 2 polévkové lžíce
-
čerstvé petržele podle chuti1 - 2 polévkové lžíce
-
cibule na kousky100 gramů
-
červené papriky na kousky100 gramů
-
vody1000 gramů
-
rýže (s dobou varu 15 minut)120 gramů
-
cukety na kolečka (1 cm)100 gramů
-
lilku na kolečka (1 cm)100 gramů
-
extra panenského olivového oleje60 gramů
-
citrónové šťávy20 gramů
-
stroužek česneku1
-
soli½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře¼ čajové lžičky
-
červeného vinného octa1 čajová lžička
-
dijonské hořčice (volitelně)1 čajová lžička
-
medu1 čajová lžička
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
275 kcal /
1150 kJ
Protein
4 g
Tuk
16 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
3 g