
Zařízení & příslušenství
Vegetariánský rýžový salát
Příprava 15min
Celkový 40min
4 porce
Suroviny
-
čerstvého koriandru podle chuti1 - 2 polévkové lžíce
-
čerstvé petržele podle chuti1 - 2 polévkové lžíce
-
cibule na kousky100 gramů
-
červené papriky na kousky100 gramů
-
vody1000 gramů
-
rýže (s dobou varu 15 minut)120 gramů
-
cukety na kolečka (1 cm)100 gramů
-
lilku na kolečka (1 cm)100 gramů
-
extra panenského olivového oleje60 gramů
-
citrónové šťávy20 gramů
-
stroužek česneku1
-
soli½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře¼ čajové lžičky
-
červeného vinného octa1 čajová lžička
-
dijonské hořčice (volitelně)1 čajová lžička
-
medu1 čajová lžička
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
275 kcal /
1150 kJ
Protein
4 g
Tuk
16 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Papriky plněné quinoou s bylinkami
30min
Americké pečené fazole
Žádné hodnocení
Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí
55min
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1hod.
Mini Paleo cupcaky z kokosové mouky (bez lepku)
40min
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1hod.
Salát z quinoy s cuketou a mrkví
1hod. 35min
Čočková sekaná
6hod. 20min
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25min
Květákový RAW kuskus se zeleninou
20min
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1hod.
Zapečené brambory se žampióny a sýrem camembert
1hod.