Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 2-3 cm - see Tips)
- 80 g red onion, cut into quarters
- 1 carrot (approx. 130 g), cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into thirds (optional)
- 60 g extra virgin olive oil, plus an extra 3 tbsp for drizzling
- 90 g apple cider vinegar
- 30 g coconut sugar
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 6133.6 kJ / 1460.4 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 71.4 g
- Tuk
- 121.7 g
- Vláknina
- 23.6 g
Alternativní recepty
Mixed berry jam
50 Min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Sweet chilli sauce
1 Std. 5 Min
Gluten free Worcestershire sauce
1h 10min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Tomato ketchup
1h 10min
Plum sauce
55min
Gluten free Christmas fruit cake
7 godz. 35 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 Std. 20 Min
Spiced tomato chutney
30 Min
Quick beetroot relish
40 min
Tomato paste
2h 20min