Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 2-3 cm - see Tips)
- 80 g red onion, cut into quarters
- 1 carrot (approx. 130 g), cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into thirds (optional)
- 60 g extra virgin olive oil, plus an extra 3 tbsp for drizzling
- 90 g apple cider vinegar
- 30 g coconut sugar
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 6133.6 kJ / 1460.4 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 71.4 g
- Tuk
- 121.7 g
- Vláknina
- 23.6 g
Alternativní recepty
Citrus marmalade
2 Std. 20 Min
Tomato ketchup
1h 10min
Mayonnaise
5 Min
Vegan parmesan shards
3 Std. 55 Min
Vegan mayonnaise
15min
Marinated feta cheese
170 godz.
Roasted carrot dip
1h
Fermented beetroot and apple salsa
72h
Cottage cheese
4h 30min
Sweet chilli sauce
1h 5min
Quick beetroot relish
40 λεπτ.
Tomato paste
2 Std. 20 Min