Kompatibilní verze
Hendlbrust mit pikanter Zwetschkenfülle und Fisolen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Schinken, gekocht, in Stücken
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Butter
- 4 Hendlbrustfilets, ohne Haut (à ca. 150-180 g)
- 1 ½ TL Salz
- 4 Zwetschken
- 50 g Milch
- 1 Ei
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Paprikapulver, rosenscharf
- 120 g Semmelwürfel
- 12 Scheiben geräucherter Bauchspeck, dünn aufgeschnitten
- 200 g Weißwein
- 150 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 400 - 500 g frische Fisolen (siehe Tipp)
- 100 g Frischkäse
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2577 kJ / 616 kcal
- Protein
- 60 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1h
Mühlviertler Bierschnitzel mit Erdäpfel-Vogerlsalat
2 Std.
Boef Stroganoff
50min
Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse
1h
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1h 25min
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1h 5min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1h 40min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2hod. 45min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1hod. 30min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min