Hendlbrust mit pikanter Zwetschkenfülle und Fisolen

Hendlbrust mit pikanter Zwetschkenfülle und Fisolen

4.6 65 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 Portionen

Suroviny

  • Schinken, gekocht in Stücken
    100 g
  • Petersilie Blättchen abgezupft
    ½ Bund
  • Thymian, getrocknet
    1 TL
  • Zwiebeln halbiert
    120 g
  • Butter
    20 g
  • Hendlbrustfilets, ohne Haut (à ca. 150-180 g)
    4
  • Salz
    1 ½ TL
  • Zwetschken, frisch
    4
  • Milch
    50 g
  • Ei
    1
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ¼ TL
  • Paprikapulver, rosenscharf
    ¼ TL
  • Semmelwürfel
    120 g
  • geräucherter Bauchspeck dünn aufgeschnitten
    12 Scheiben
  • Weißwein
    200 g
  • Wasser
    150 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 TL
    1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
  • frische Fisolen (siehe Tipp)
    400 - 500 g
  • Frischkäse
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 60 g
Kalorie 2577 kJ / 616 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 6 g
Sacharidy 27 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...