
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Koftas di agnello
- 20 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g di cipollotto a pezzi
- 900 g di spalla di agnello (con o senza osso) trita
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
Salsa ai peperoni
- 300 g di cipolle a metà
- 150 g di peperone rosso pulito e a pezzi (3 cm)
- 20 g di olio di oliva + q.b.
- 400 g di pomodori pelati con la loro salsa
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 400 g di patate pelate e a fette (2-3 mm)
- 350 g di pomodori a fette (2-3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 576 kcal / 2400 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 42 g
- Sacharidy
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tri-tip di manzo con pannocchie e coste
Žádné hodnocení
Smoothie barbabietola e lamponi
10min
Pastuccia teramana
1hod. 30min
Farina di cocco
4hod.
Pilaf di cavolfiori con patate dolci
45min
Manzo stufato con chipotle
1hod.
Riso Kashmiri
30min
Couscous con pollo, agnello e salsiccia piccante
1hod. 10min
Spaghetti e meatballs di pollo
1hod. 40min
Pasticcio di manzo e funghi
2hod. 20min
Zuppa di pollo e funghi
55min
Insalata di broccoli
15min