Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Koftas di agnello
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g di cipollotto a pezzi
- 900 g di spalla di agnello (con o senza osso), trita
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
Salsa ai peperoni
- 300 g di cipolle a metà
- 150 g di peperone rosso, pulito e a pezzi (3 cm)
- 20 g di olio di oliva + q.b.
- 400 g di pomodori pelati, con la loro salsa
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 400 g di patate, pelate e a fette (2-3 mm)
- 350 g di pomodori a fette (2-3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2400 kJ / 576 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 42 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di pollo alla messicana
50 min.
Zuppa di pollo, crauti e fagioli bianchi
1h
Zuppa harira marocchina
40 Min
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1h
Moussaka di lenticchie
1 godz. 30 min
Lasagne agli spinaci, pomodori e formaggio
2sa 45 dk
Spring rolls vietnamiti (Cha gio)
1 godz. 30 min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8h 50min
Hamburger di tacchino
1 Std. 25 Min
Chili vegetariano
1u. 5min
Pomodori ripieni con formaggio di capra
55 Min
Cous cous con ragù di agnello e verdure
1 Std. 35 Min