Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Koftas di agnello
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g di cipollotto a pezzi
- 900 g di spalla di agnello (con o senza osso), trita
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
Salsa ai peperoni
- 300 g di cipolle a metà
- 150 g di peperone rosso, pulito e a pezzi (3 cm)
- 20 g di olio di oliva + q.b.
- 400 g di pomodori pelati, con la loro salsa
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 400 g di patate, pelate e a fette (2-3 mm)
- 350 g di pomodori a fette (2-3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2400 kJ / 576 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 42 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di piselli spezzati e prosciutto
1h 25min
Cous cous con ragù di agnello e verdure
1h 35 min.
Baked Beans
14u. 5min
Pollo al curry verde
55 min
Zuppa di funghi e tacchino con verdure
45 min
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50 min
Salsicciotti di pollo con salsa ai funghi, insalata di patate e pere al cioccolato
1 godz. 30 min
Pizza libanese alle erbe aromatiche (Manakish con Za'atar)
2h
Lenticchie e riso con cipolle (Mujadarrah)
1h 5min
Tom Yum Kung
30 min
Crema di mais e pollo e terrine di broccoli
1h 25min
Zuppa di pollo e funghi
55 min