Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema di piselli
- 80 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di piselli freschi
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 10 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 cucchiaino di pinoli
Risotto
- 50 g di cipolla in quarti
- 400 g di gamberetti freschi, sgusciati (vedere consigli)
- 60 g di burro a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino bianco secco
- 720 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- basilico fresco, le foglioline, a piacere
- pinoli, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2422 kJ / 579 kcal
- Protein
- 17.1 g
- Sacharidy
- 73.4 g
- Tuk
- 24.1 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con salmone agli agrumi
50min
Risotto gamberi e carciofi
30 min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40 Min
Risotto al salmone affumicato
30 min
Risotto con gamberi e fiori di zucca al profumo di tartufo
50min
Risotto spinaci e gamberetti
30 min
Risotto alle pere e gamberetti
50min
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30 min
Risotto alla pescatora
35min
Risotto ai funghi porcini
35min
Risotto zucchine e gamberi
1h 15min
Risotto al ragù bianco di mare
30 min