Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di cipolle in quarti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di trippa precotta a listarelle (2 cm)
- 250 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale - 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1142 kJ / 273 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Sacharidy
- 2.7 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trippa alla romana
2 Std.
Trippa in rosso con patate
1h 30min
Fegato alla veneziana
35 Min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Trippa in umido
1h 10min
Cinghiale in umido
1 Std. 45 Min
Lampredotto
1h 20 phút
Trippa alla trasteverina
45min
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10min
Trippa all'empolese
1h 15min