Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di cipolle in quarti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di trippa precotta a listarelle (2 cm)
- 250 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale - 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1142 kJ / 273 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Sacharidy
- 2.7 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coda alla vaccinara
3 Std.
Fegato alla veneziana
35min
Trippa e fagioli alla contadina
1 Std. 10 Min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1 Std. 10 Min
Trippa in rosso con patate
1h 30min
Trippa alla trasteverina
45min
Trippa all'empolese
1h 15min
Trippa alla romana
2h
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2h
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Trippa alla fiorentina
1h 15min