Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 mazzetti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di polpo fresco pulito
- 100 g di sedano a pezzi
- 100 g di carote, pelate e a rondelle
- 1 cipolla a fettine
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 700 g di patate
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1703 kJ / 407 kcal
- Protein
- 20.9 g
- Sacharidy
- 25.6 g
- Tuk
- 24.6 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Anelli di totano in umido
30 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 godz.
Calamari alla napoletana
40min
Moscardini al limone
30 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Insalata fredda di polpo e patate
50min
Polpo agli agrumi
1 godz.
Polpo al vino rosso
1 godz.
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3h
Polpo in rosso
35min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50min