Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di carota a pezzi (2 cm)
- 70 g di scalogno a pezzi (2 cm)
- 50 g di sedano a pezzi (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 250 g di lenticchie secche, precedentemente ammollate in acqua
- 750 g di acqua
- 10 g di sale
- 350 g di salsiccia spellata, a pezzi (4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2336.2 kJ / 558.4 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Sacharidy
- 36.7 g
- Tuk
- 34.1 g
- Vláknina
- 9.8 g
- Sodík
- 1010.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fagioli con le cotiche
1 Std. 45 Min
Pomodori ripieni di riso basmati
1h
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Polpette al sugo
50 Min
Salamelle con fagioli a Cottura Lenta
4h 30min
Cotechino e lenticchie
1h
Frascarelli con sugo di salsiccia
1h 30min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12h 10 min
Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta
6 godz.
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3h 40min
Salsiccia in umido con lenticchie
55min
Pasta con ragù bianco e piselli
40 λεπτ.