Riso, verze e luganega

Riso, verze e luganega

4.3 112 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
4 porzioni

Suroviny

  • di scalogno a pezzi
    30 g
  • di foglie di verza a striscioline
    300 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di luganega spellata e sbriciolata
    250 g
  • di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
    320 g
  • di vino bianco
    200 g
  • di acqua
    600 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di dado per brodo vegetale
    5 g
  • di burro (volitelně)
    30 g
  • di Grana Padano (volitelně) grattugiato
    50 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 649.5 kcal / 2717.5 kJ
Protein 25.2 g
Tuk 29 g
Sacharidy 70.6 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 10.2 g
Sodík 802.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...