Riso, verze e luganega
TM6 TM5 TM31

Riso, verze e luganega

4.3 (100 hodnocení)

Suroviny

  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 300 g di foglie di verza a striscioline
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di luganega, spellata e sbriciolata
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 200 g di vino bianco
  • 600 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 5 g di dado per brodo vegetale
  • 30 g di burro (volitelně)
  • 50 g di Grana Padano grattugiato (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
2717.5 kJ / 649.5 kcal
Protein
25.2 g
Sacharidy
70.6 g
Tuk
29 g
Nasycený tuk
10.2 g
Vláknina
3.9 g
Sodík
802.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty