Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a pezzi
- 300 g di foglie di verza a striscioline
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di luganega, spellata e sbriciolata
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 200 g di vino bianco
- 600 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 30 g di burro (volitelně)
- 50 g di Grana Padano grattugiato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2717.5 kJ / 649.5 kcal
- Protein
- 25.2 g
- Sacharidy
- 70.6 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 802.8 mg
Alternativní recepty
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Pasta e fagioli cannellini
40min
Minestra di verze e patate
1 godz.
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40min
Risotto alla crema di cavolfiore e brie
1h 5 min
Pasta integrale fagioli e cozze
1 godz.
Risotto al cappuccio viola e robiola
35min
Riso e verze
1óra 10p
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35min
Pizza di scarola
3h 30 min
Caserecce alla verza e pasta di salame
35min
Ziti spezzati con ragù genovese
3h