Riso, verze e luganega

Riso, verze e luganega

4.3 116 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 300 g di foglie di verza a striscioline
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di luganega spellata e sbriciolata
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 200 g di vino bianco
  • 600 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 5 g di dado per brodo vegetale
  • 30 g di burro (volitelně)
  • 50 g di Grana Padano (volitelně) grattugiato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 802.8 mg
Protein 25.2 g
Kalorie 2717.5 kJ / 649.5 kcal
Tuk 29 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 10.2 g
Sacharidy 70.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...