Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 50 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 2 rametti di prezzemolo fresco, interi e lavati
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi pleurotus a pezzi grossi
- 50 g di vino bianco
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere (volitelně)
- 600 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 1 pizzico di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 540 kJ / 129 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 10.9 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trippa in rosso con patate
1 Std. 30 Min
Sugo di cozze e vongole
1 Std. 20 Min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Sugo al tonno
45 Min
Salsa di pomodori ciliegia
1 Std. 30 Min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Sugo all'arrabbiata
20min
Sugo al basilico
1h 10min
Sugo classico
55 Min
Sugo all'ortolana
1 Std. 5 Min
Ragù di carne mista
1 Std. 30 Min
Ragù di salsiccia
1h 15min