Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 50 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 2 rametti di prezzemolo fresco, interi e lavati
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi pleurotus a pezzi grossi
- 50 g di vino bianco
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere (volitelně)
- 600 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 1 pizzico di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 540 kJ / 129 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 10.9 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Agnello al vino
40min
Trippa in rosso con patate
1h 30min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25 godz. 40 min
Polenta sarda
1h 30min
Trippa alla parmigiana
1h 20min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Sugo all'ortolana
1h 5min
Sugo di cozze e vongole
1h 20min
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45min
Ragù di salsiccia
1h 15min