Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 carciofi interi
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 25 g di pecorino
- 1 mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 20 g di pangrattato
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 565 kJ / 135 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 8.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Carciofi alla maremmana
40 Min
Funghi champignon ripieni
1h 5min
Baccalà croccante con friarielli piccanti
1 Std.
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Champignon ripieni al forno
1 Std.
Sarde a beccafico
35min
Calamari ripieni
1 Std. 30 Min
Carciofi romani gratinati
45 Min
Fave al guanciale
35min
Carciofi gratinati alle erbe aromatiche
1 Std.
Coniglio ai carciofi
1h 25 min