Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 carciofi interi
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 25 g di pecorino
- 1 mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 20 g di pangrattato
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 565 kJ / 135 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 8.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carciofi stufati
30min
Cicorie stufate
35min
Funghi champignon ripieni
1h 5min
Baccalà alla ligure
1h
Triglie in salsa piccante
30min
Baccalà, patate e funghi
45min
Carciofi alla maremmana
40min
Carciofi romani gratinati
45min
Tortino di cardi alla fiorentina
1h 30min
Fave al guanciale
35min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Calamari ripieni
1h 30min