
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 carciofi interi
- 1 limone il succo spremuto fresco
- 25 g di pecorino
- 1 mazzetto di menta fresca le foglioline lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 20 g di pangrattato
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 135 kcal / 565 kJ
- Protein
- 6.3 g
- Tuk
- 8.7 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Vláknina
- 8.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carciofi gratinati alle erbe aromatiche
1hod.
Sgombri all'agro
1hod. 45min
Triglie in salsa piccante
30min
Triglie con marinata di capperi e olive
1hod.
Carciofi trifolati
30min
Cicorie stufate
35min
Carciofi alla maremmana
40min
Funghi champignon ripieni
1hod. 5min
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Carciofi stufati
30min
Carciofi romani gratinati
45min
Contorno di carciofi alla menta
1hod. 10min