Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 carciofi interi
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 25 g di pecorino
- 1 mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 20 g di pangrattato
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 565 kJ / 135 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 8.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carciofi trifolati
30 min
Carciofi alla maremmana
40 min
Fave in umido
1j
Bietole con emulsione di pomodorini
50 menit
Carciofi stufati
30 min
Carciofi romani gratinati
45 Min
Stufato di piselli e carciofi
45 Min
Funghi champignon ripieni
1 godz. 5 min
Fave al guanciale
35 Min
Champignon ripieni al forno
1j
Peperoni ripieni alla barese
55 Min
Pescestocco alla messinese
30 min