
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de filet de bar sans la peau, coupé en gros morceaux
- 1 orange zeste et jus
- 1 combava le zeste râpé
- 20 g de gingembre frais coupé en morceaux
- 1 bouquet de coriandre fraîche équeuté
- 75 g d'échalotes
- 100 g de pomme granny-smith coupée en morceaux
- le jus d'1/2 citron jaune
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 20 g d'huile d'olive
- 20 g de vinaigre de riz
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 222 kcal / 932 kJ
- Protein
- 24.3 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartare de saumon avocat-concombre
50min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40min
Ceviche de poisson
30min
Tartare de dorade à la mangue
10min
Tartare de daurade à la thaïe
1hod. 15min
Tartare de thon et gaspacho
20min
Ceviche de daurade au pamplemousse
1hod. 5min
Carpaccio de saint-jacques
45min
Carpaccio de saint-jacques aux agrumes
20min
Ceviche de dorade
10min
Tartare de saumon aux fruits de la Passion
15min
Tartare de saumon frais
15min