Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de filet de bar, sans la peau, coupé en gros morceaux
- 1 orange, zeste et jus
- 1 combava, le zeste râpé
- 20 g de gingembre frais, coupé en morceaux
- 1 bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- 75 g d'échalotes
- 100 g de pomme granny-smith, coupée en morceaux
- le jus d'1/2 citron jaune
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g d'huile d'olive
- 20 g de vinaigre de riz
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 932 kJ / 222 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartare de thon rouge
1h 15min
Tartare de daurade à la thaïe
1h 15min
Ceviche de daurade au pamplemousse
1h 5min
Tartare de dorade à la mangue
10min
Ceviche de poisson
30 min
Tartare de saumon aux fruits de la Passion
15 Min
Bar façon thaïe
35 min
Tartare de thon et gaspacho
20 min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40 min
Ceviche de dorade
10min
Tartare de saumon frais
15 Min
Tartare de saumon avocat-concombre
50 min